Coneix Sittar Green en català


Sittar GreenA Sittar Green reunim estils i inspiració d’arreu del món, sentint els seus sons, parlant els seus idiomes i apropant-los al nostre públic.

Som 7 músics que tenim un estil propi i original de fusió. Fem reggae, ska, rumba, cumbia, samba… Tot fusionat i caracteritzat per cantar en diferents llengües, com l’anglès, el francès, el portuguès, el català i el castellà. I instuments com la gralla, la gaita i el sac de gemecs.

Perquè ens anomenem Sittar Green?

El Sitar és un instrument que forma part de la família del llaüt i es originari del nord de l’Índia. Principalment està compost per mitja carbassa i un masteler sobre el qual van esteses entre 5 i 7 cordes principals i entre 13 i 18 cordes “simpàtiques”. Aquestes últimes no es toquen, ressonen per “simpatia” en prémer les cordes principals.

Un pentagrama, que és l’estrella tancada en un cercle, implica que el cercle uneix tots els aspectes de l’home, representats en cada una de les puntes de l’estrella.

El verd, a més a més de ser un color, fa referència a l’esperança, la inexperiència, l’atreviment i la inquietud per a aprendre del respecte per la naturalesa, la mare terra i el sentit de la vida.

Guanyadors del II Concurs de Nous talents de Castelldefels

ALGUNS FETS DESTACATS:

El 2013 ens proclamem guanyadors de la segona edició del Concurs Nous Talents de Castelldefels.

L’estiu del 2013 la directiva del club de futbol U.D. Sector Montserratina ens va convidar a crear el seu himne oficial, el qual sona els dies de partit.

A l’octubre del 2014 vam emprendre un projecte per a la repoblació de plantes autòctones del riu Llobregat, començant pel delta. Vam organitzar diversos tallers sobre cultius ecològics, naturalesa i conscienciació mediambiental. Aquest repetirem l’experiència per tercer cop…

El nadal del 2014 vam participar en la recollida d’aliments per a les famílies més desafavorides gràcies a la iniciativa popular Música contra la fam.

Vam ser contractats per a fer un concert a la primera Copa del món de Handbike a Barcelona. Vam mostrar durant dues hores el nostre repertori abans de l’entrega de premis.

Sittar Green en català. Al 2015 estrenem la cançà «Un cop més» Primer tema propi en català.

Vem ser triats per l’ICFO, per posar música al poema guanyador del seu concurs relacionat amb les Ciències Fotòniques.

Algunes imatges de cartells dels nostres concerts: