Salas y conciertos realizados


Algunos sitios. Salas y conciertos + Carteles:

Sala Kalitja: Arenys de munt; L’ Alberg, La bodegueta, Lluna Plena, Dada, Festival Rudecans,  Viladecans; La Resistencia, Sala Salamandra, Oncle Jack, De Dues: L’hospitalet; El Boulevard: St. Joan Despí; L’ Artesa,  Parc del Fondo del Peixo, El Calamar, Festival sopes del món, Melodia; Sol café: Gavà; La Nevera d’idees: Morella; Parc de les palmeres, Teatre plaza: Castelldefels; La Riereta de Barcelona ; sala Cincómonos, Begues, Ekili-qa, Igualada, La Palma de Cervelló, Barcelona, La Masía de Sant boi, el Prat de Llobregat, La Capsa. Cèntric espai Cultural, CCDB Barcelona, Estavar, Carnestoltes a La Mina de Llívia,Castelldefels, Mataró, etc…

          DESTACADO:

  • SITTAR GREEN va ser el guanyador  II Concurs de Nous Talens de Castelldefels de la temporada  2013/2014 !!
  • Alex Barragán, líderando la banda, ha compuesto  el himno Oficial del UD Sector Montserratina de Viladecans  titulado como «solo un grito y a soñar» y que suena antes de cada partido.  (Escúchalo gratis siguiendo este enlace…)
  • Sittar Green ha estat sel.leccionat pel concurs La llum de les Ones! Els Sittar Green són amics d’un membre del grup ICFOniá . Un día aquest guitarrista fotònic (famós, per cert, al underground parisenc –i no és broma–) va portar aquest youtube i en tot el dia no van parar de ballar al despatx 333 i els seus contorns impossibles. Sittar Green és a més a més impulsor d’un projecte que ara per ara està tractant de reforestar el riu Llobregat: La Huella Verde.
  • Musics per la Fam (cada any)
  • Cloenda XXXè aniversari Centre de Promoció Social «Francesc Palau»
  • Etc etc…

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *